Munkaajánlat feladás

100% ügyfél elégedettség garantálva!Adjon fel ÖN is normál vagy erotikus munkaajánlat hirdetést Magyarország egyik leglátogatottabb hostess és modell oldalain ennek az egy munkaajánlatnak a beküldésével! Hirdetése több mint 14 oldalunkon fog megjelenni!

Mostantól akár 12 nyelven!

Ez nem keverendő az ingyenes apróhirdetés oldalakkal, itt csak megbízható és ellenőrzött munkaajánlatok szerepelnek, pont ezért nem hagyunk ingyenesen megjelenni munkaajánlatokat!

Ha mégis csak ingyenesen szeretne hirdetni, akkor azt megteheti a fórumunkon keresztül!

Minden egyes új munkaajánlat feladáskor automatikusan kör e-mailt is küld a rendszerünk a regisztrált tagjainknak.

Az itt feladott hirdetés megjelenik a wwww.vipbudapesthostess.com, a www.hostesslany.hu és a www.erotikusmunkak.hu portálokon, valamint partner oldalainkon (www.smbdir.com) és a  Facebook rajongói oldalainkon, Twitterünkön és a LinkedIn oldalunkon is, egyszóval jó sok ember fogja látni!

Jooble munkaajánlatok

A hirdetés megjelenik a Jooble.com nemzetközi adatbázisában is! 

A minnél színvonalasabb hirdetés érdekében javasoljuk, hogy képet vagy videót (You Tube) is mellékeljen a munkaajánlatához, amelyet az info@vipbudapesthostess.com e-mail címre tud elküldeni.

Már Bitcoinnal és Ethereummal is fizethet!

Tekintse meg látogatottsági statisztikáinkat! - Tárhelyszolgáltatónk által vezetett tőlünk független és részletes látogatottsági statisztika.

A munkaajánlat adatai

Adja meg a munkaajánlat pontos címét!

Adjon meg minden szükséges információt az elvégzendő munkáról és pontos leírást a jelentkezőkkel szemben támasztott követelményekről!

Válassza ki a munka jellegét!

Az Ön elérhetőségei

Adja meg az ÖN nevét!

Adja meg az ÖN telefonszámát amin elérhetjük!

Adja meg az ÖN e-mail címét amin elérhetjük!

Erotikus munkaajánlatnak számítanak a következők sztriptízes munkákGOGO táncos munkákwebkamerás munkák, felnőtt modell munkákertoikus munkák, pornó munkák, etc.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

Munka ajánlatok

A rendszerünkben elérhető további állásajánlataink a követezők:

Az oldal tartalma

erotikus munkák, webkamerás munkák, külföldi erotikus munkák, magyarországi erotikus munkák, webcam munkák, chat modell munkák, táncos munkák, lap dance, night club, sztriptíz klubok, sztritptíz ügynökség, erotikus fotózások, sex képek, pornó, legénybúcsú, testfestés, felnőtt film, casting, castingok, megbízható és ellenőrzött munkaajánlatok és hirdetések

:: Pranczék webdesign

Könyvelés, adótanácsadás, könyvelő iroda, webdesign
Hostess ügynökség, modellügynökség, hostessek, modellek
Olcsó portfólió fotózás, portfólió fotózás árak, portfólió fotós
linktár, linkkatalógus, üzleti linktár